Careers / vacancies

Commissioning- och Kvalificeringsledare

Om KeyPlants

Vi är ett gäng kreativa problemlösare som älskar vårt arbete, som hela tiden vill göra världen lite bättre och samtidigt ha kul. Att arbeta tillsammans i ett entreprenöriellt drivet företag, som tar hållbarhet på allvar och har nära till beslut, skapar delaktighet och engagemang hos alla. Nyfikenhet, ifrågasättande och initiativ välkomnas alltid hos oss då vi konstant vill utvecklas och omformas för att bli bättre och ligga i framkant.

Hos KeyPlants är du en del av ett kärnteam som tillsammans bygger produktionsanläggningar, där du kan vara med från början till slutet av projekten.

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion och hjärtat i vår verksamhet är att bygga kompletta produktionsanläggningar i ett modulärt format för läkemedel och bioteknik. Vi bygger upp och testar anläggningarna i Emtunga. Sedan levereras de till våra kunder som består av världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck, AstraZeneca och Pfizer, men även mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants är ledande när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen. 

Commissioning- och Kvalificeringsledare

Just nu letar vi efter en person som vill arbeta och utvecklas inom commissioning och kvalificering (C&Q) av utrustningar, anläggningar och olika system. Som C&Q ledare har du en central roll med att planera och strukturera C&Q arbete och stötta C&Q projektteam.

Några exempel på arbets- och ansvarsområden:

  • Skriva C&Q dokumentation så som planer, protokoll och rapporter.
  • Planera, strukturera, leda och utföra tester inom C&Q av utrustning, processer, system och instrument.
  • Hantera C&Q omfattning inom projekt.
  • Ansvara för C&Q leveranser med avseende på kvalitet, tid och budget.  
  • Underhålla och utveckla rutiner inom C&Q.
  • Identifiera och implementera förbättringar. 

 

Hos oss kommer du arbeta med många olika uppgifter och kunder. Det erbjuder ett varierande arbete i en spännande miljö. Vi är övertygade av att om du mår bra, trivs på jobbet och känner att du utvecklas, kommer du bli den bästa versionen av dig själv! 

Vem är du?

Till att börja med är du en pragmatisk och välorganiserad person, bra på att prioritera, fylld av nyfikenhet på människor och din omgivning. Du tycker om att träffa nya människor från olika länder, kulturer och yrken. Du är en bra lyssnare, men du räds heller inte för att göra din röst hörd. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.  

Som C&Q ledare vill du vara med och utveckla dina kollegor genom coachning och mentorskap, men du vill givetvis utveckla dig själv inom området också. Du har troligen 5 års erfarenhet eller mer av Life Science-industrin. Du har exempelvis arbetat som validerings-, projekt- eller processingenjör, QA eller projektledare. I slutänden är det din nyfikenhet på nya erfarenheter och vilja att utvecklas några av de viktigaste egenskaperna vi söker. 

Du som söker skall gärna ha:
  • Akademisk examen inom Life Science-relaterat område, som Kemi- eller bioteknik, teknisk biologi eller motsvarande, 
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom läkemedels- eller medicinteknisk industri eller motsvarande. 
  • Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
Plats

Stockholm och resten av världen. 

Ansökan

Du kan läsa mer om oss på www.keyplants.com.

Ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Ansökan, som skall innehålla CV och ett personligt brev, skickas till Ann-Catrin Björnfot.

[email protected] 

Givetvis är du varmt välkommen att höra av dig med frågor till Ann-Catrin via mail eller på telefonnummer +46 76 249 84 57

We are looking forward to your application!

Back to vacancy listing